JLab GO Air POP handleiding (Nederlands (2024)

Bekijk hier gratis de handleiding van de JLab GO Air POP. Deze handleiding valt onder de categorie oordopjes en is door 20 mensen gewaardeerd met een gemiddelde van een 8.9. Deze handleiding is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands.Heeft u een vraag over de JLab GO Air POP of heeft u hulp nodig?Stel hier je vraag

De JLab GO Air POP is een set oordopjes die gebruikt kunnen worden om te bellen of naar muziek te luisteren. De dopjes zijn van het binaurale type, wat betekent dat ze geluid naar beide oren sturen. De besturing van de oordopjes gebeurt via touch-functies, wat inhoudt dat je met een simpele aanraking verschillende functies kunt bedienen.De JLab GO Air POP kan worden opgeladen via een USB-kabel en heeft een IPX4-classificatie voor internationale bescherming. Dit betekent dat de oordopjes spatwaterbestendig zijn en geschikt zijn voor gebruik in vochtige omgevingen. Het gewicht van de oordopjes zelf is 35,4 gram, waarbij het linker- en rechteroordopje elk 3,7 gram wegen. De oplaadcase heeft een gewicht van 27,5 gram en kan ook dienen als oplaadbron voor de oordopjes. De capaciteit van de oplaadcase is 350 mAh, wat betekent dat het genoeg vermogen heeft om de oordopjes meerdere keren op te laden. Met deze oplaadcase kun je de oordopjes gemakkelijk en veilig opbergen wanneer je ze niet gebruikt.Al met al is de JLab GO Air POP een handige en lichtgewicht optie voor mensen die onderweg willen bellen of naar muziek willen luisteren. Met de touch-besturing, USB-oplaadmogelijkheid en spatwaterbestendigheid bieden deze oordopjes veel functionaliteit en duurzaamheid.

JLab GO Air POP handleiding (Nederlands (1)
Algemeen
MerkJLab
ModelGO Air POP | IEUEBGAIRPOPRPNK124
Productoordopje
EAN0810119070203
TaalNederlands
BestandstypeHandleiding (PDF)
Prestatie
Kleur van het productRoze
Type productHoofdtelefoons
DraagwijzeIn-ear
Aanbevolen gebruikOproepen/muziek
Headset typeStereofonisch
Soort bedieningTouch
Type regeleenheidOn-ear control unit
Internationale veiligheidscode (IP)IPX4
Accu/Batterij
OplaadbronUSB
Accu gestuurdJa
Type batterijIngebouwde accu
BatterijtechnologieLithium-Polymeer (LiPo)
Capaciteit van de accu/batterij43 mAh
Continue audio-afspeeltijd32 uur
Standby tijd60 uur
Accu/Batterij oplaadtijd2.2 uur
Batterij oplaadtijd (oplaaddoos)2 uur
Gewicht en omvang
Gewicht35.4 g
Gewicht van linker oordopje3.7 g
Gewicht van rechter oordopje3.7 g
Oplaadcassette27.5 g
Inhoud van de verpakking
OplaadstationJa
Capaciteit oplaadstation350 mAh
Type oplaadstation/opbergdoosBedraad
Connectortype oplaadstation/opbergdoosUSB Type-A
Poorten & interfaces
ConnectiviteitstechnologieTrue Wireless Stereo (TWS)
BluetoothJa
Bluetooth-versie5.1
Bluetooth-profielenA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Aansluitbereik30 m
Hoofdtelefoon
Positie speakers koptelefoonIntraauraal
Frequentiebereik koptelefoon20 - 20000 Hz
Impedantie16 Ohm
Gevoeligheid koptelefoon103 dB
Diameter van de luidspreker6 mm
Driver typeDynamisch
Microfoon
MicrofoontypeIngebouwd
Gevoeligheid microfoon-42 dB
toon meer

Het antwoord op uw vraag niet in de handleiding kunnen vinden? Wellicht staat het antwoord op uw vraag hieronder in de meest gestelde vragen over de JLab GO Air POP.

Wat is het gewicht van de JLab GO Air POP?

De JLab GO Air POP heeft een gewicht van 35.4 g.

Wanneer staat mijn geluid te hard?

Geluid vanaf 80 decibel kan schadelijk zijn voor het gehoor. Wanneer geluid boven de 120 decibel zit kan er zelfs directe schade optreden. De kans op gehoorschade hangt af van de frequentie en tijdsduur van luisteren.

Kan ik handsfree bellen met mijn oordopje?

De nieuwere oordopje hebben over het algemeen een klein microfoontje ingebouwd wat bellen mogelijk maakt.

Wat is noise-cancelling?

Noise-canceling zorgt ervoor dat omgevingsgeluid wordt gereduceerd.

Wat is bluetooth?

Bluetooth is een manier om draadloos via radiogolven data uit te wisselen tussen elektronische apparaten. De afstand tussen de twee apparaten die data uitwisselen kan in de meeste gevallen maximaal tien meter zijn.

Hoe lang duurt het om de batterij van de JLab GO Air POP op te laden?

Het duurt 2.2 uur om de batterij van de JLab GO Air POP op te laden.

Waarom kan ik mijn JLab GO Air POP-oortelefoons niet verbinden met mijn apparaat?

Zorg ervoor dat beide oordopjes uit de oplaadcase zijn gehaald, ingeschakeld zijn en niet verbonden zijn met andere apparaten. Activeer vervolgens Bluetooth op uw apparaat en zoek naar nabije apparaten. Selecteer ten slotte "JLab GO Air POP" uit de lijst om een verbinding tot stand te brengen.

Hoe kan ik het volume regelen op de JLab GO Air POP oortelefoons?

Om het volume te verhogen, tik je twee keer op de rechter oordop. Om het volume te verlagen, tik je twee keer op de linker oordop. Pas het volume aan naar het gewenste niveau met behulp van deze bedieningselementen.

Hoe kan ik overslaan of teruggaan naar het vorige nummer tijdens het gebruik van de JLab GO Air POP-oortelefoons?

Om naar het volgende nummer te gaan, tik je driemaal op de rechter oordop. Als je terug wilt gaan naar het vorige nummer, tik je driemaal op de linker oordop. Gebruik deze bedieningen om door je muziek of audio-inhoud te navigeren.

De geluidskwaliteit van mijn JLab GO Air POP-oortelefoons lijkt slecht. Wat kan ik doen om het te verbeteren?

Allereerst, zorg ervoor dat de oordopjes stevig en comfortabel in je oren zitten. Je kunt proberen om hun positie iets aan te passen voor een betere pasvorm. Daarnaast, zorg ervoor dat er geen obstructies zijn tussen je apparaat en de oordopjes, omdat dit het Bluetooth-signaal kan verzwakken. Tot slot, het reinigen van de luidsprekers van de oordopjes en de oplaadcontacten met een droge, zachte doek kan helpen om de geluidskwaliteit te optimaliseren.

Hoe laad ik mijn JLab GO Air POP oortelefoons op?

Plaats eerst elke oortelefoon stevig in de bijbehorende gleuf in de oplaadcase. Zorg ervoor dat de oplaadcontacten op zowel de oortelefoons als de case schoon en vrij van vuil zijn. Sluit het deksel van de case en sluit de meegeleverde USB-kabel aan op een stroombron. De oortelefoons zullen automatisch beginnen op te laden. Houd er rekening mee dat het belangrijk is om de oortelefoons volledig op te laden vóór het eerste gebruik en wanneer de batterij bijna leeg is voor optimale prestaties.

Is JLab GO Air POP een binaurale hoofdtelefoon?

Ja, de JLab GO Air POP is een binaurale headset. Dit betekent dat het twee oorschelpen heeft, wat zorgt voor stereogeluid en een meeslepende audiobeleving.

Heeft de JLab GO Air POP touchbediening?

Ja, JLab GO Air POP heeft touchbediening. Dit zorgt voor eenvoudige navigatie en snelle toegang tot verschillende functies zonder de noodzaak van fysieke knoppen.

Heeft de JLab GO Air POP een IPX4-classificatie?

Ja, de JLab GO Air POP heeft een IPX4-rating, wat betekent dat hij waterbestendig is en bestand is tegen spetters water. Dit is voordelig voor gebruikers die de oordopjes willen gebruiken tijdens het sporten of in regenachtige omstandigheden.

0

Ja, de JLab GO Air POP is compatibel met True Wireless Stereo (TWS) technologie. Dit zorgt voor een naadloze verbinding tussen de linker- en rechteroordopjes, wat zorgt voor een gesynchroniseerde audiobeleving.

Wat is het draadloze bereik van de JLab GO Air POP?

De draadloze bereik van JLab GO Air POP is 30 meter. Dit biedt gebruikers een ruime bewegingsruimte, zodat ze kunnen genieten van hun muziek of telefoongesprekken kunnen voeren zonder beperkt te worden door de nabijheid van hun mobiele apparaat.

Is de handleiding van de JLab GO Air POP in het Nederlands beschikbaar?

Ja, de handleiding van de JLab GO Air POP is beschikbaar in het Nederlands.

Staat je vraag er niet tussen? Stel hier je vraag

JLab GO Air POP handleiding (Nederlands (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 6172

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.