Kringloopwinkel Terre des Hommes in Barendrecht - Onderlangs (2024)

 • 4,3 ★★★★☆ (15)
 • Barendrecht

Buitenkant bekijken

Kaart openen

1+ Foto's

RouteDeel je ervaring!

Meer in Barendrecht

Ontdek unieke vondsten bij Terre des Hommes Barendrecht – kleding, meubels, speelgoed en meer in dé kringloopwinkel voor koopjesjagers.

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag11:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Je kunt bij kringloop Terre des Hommes terecht voor het kopen van Boeken, Hoeden, Huishoudelijke Artikelen, Jassen, Kleding, Meubels, Schoenen, Speelgoed

In het kort:

“zeker een aanrader !! de mensen zijn heel aardig en behulpzaam, leuke tweedehands klein maar fijn . prijzen vind ik gewoon redelijk , zeker omdat ze regelmatig een rek maken met dit rek 1 euro of zoiets om die trent . ik heb hier zoveel leuks gekocht . goede klawiteit hoedjes , zelfs een keer LOLITA jurkje !! echt super en maar voor 4,50 (lolita jurkjes zijn best duur ). adidasjes voor 5 euro in zo goed als nieuw staat. boeken zijn ook heel leuk . heb er een queen elizabeth 2 biographie uit engeland gekocht voor maar 50 cent!! echt teveel leuke prijzen !! zeker een aanrader. ook voor naaispullen en stofjes groot aanbod. echter de sieraden zijn wat duur maar dat maakt niet uit ;). je hoeft je niet schuldig te voelen want het geld wat je hier uitgeeft gaat naar goede doelen STOP KINDERUITBUITING. EN STOP LOVERBOYS. zodat kinderen niet de sex industrie in worden gejaagt. love it!!!!”

MC the obey me bunny

“2e kans winkel met kleding, boeken en vanalles en nog wat voor in huis. Ik breng regelmatig spulletjes en van de verkoop gaat alles naar het goede doel.”

Mak Rood

“Een fijne tweedehands artikelen winkel. Opbrengst goed doel ; Terre des Hommes (stopt kinderuitbuiting)”

Madelene Poley

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes: De Kringloopwinkel in Barendrecht

Terre des Hommes is een bekende kringloopwinkel gevestigd in Barendrecht en biedt een unieke winkelervaring voor mensen die graag op zoek zijn naar betaalbare en vintage items. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken of speelgoed, Terre des Hommes heeft het allemaal, en nog veel meer! In dit artikel beantwoorden we veelvoorkomende vragen over deze kringloopwinkel, zoals wat je naar de winkel kunt brengen, waar je op moet letten bij het winkelen, en hoe de winkel precies werkt.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Terre des Hommes verwelkomt graag donaties van kleding, schoenen, meubels, speelgoed, boeken en andere huishoudelijke artikelen die nog in goede staat verkeren. Door je spullen aan Terre des Hommes te schenken, draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je kwetsbare kinderen over de hele wereld. Dus, als je die kledingkast wilt opruimen of je meubels een nieuw thuis wilt geven, breng ze dan gerust naar Terre des Hommes in Barendrecht.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen bij Terre des Hommes is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten en unieke vondsten. Omdat de winkel regelmatig nieuwe items ontvangt, is het de moeite waard om regelmatig terug te komen om te zien wat er nieuw is. Als je op zoek bent naar iets specifieks, zoals een vintage jurk of een bijzondere boekenreeks, is het handig om vriendelijk te vragen aan het personeel van Terre des Hommes of ze je kunnen helpen bij het vinden van jouw gewenste item.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Terre des Hommes heeft een klantvriendelijke benadering die zorgt voor een gemakkelijke en leuke winkelervaring. Bij binnenkomst word je begroet door het vriendelijke personeel en kun je op je gemak rondkijken. Betalen is ook handig, omdat Terre des Hommes verschillende betaalpassen accepteert. Vergeet niet om hun openingstijden te controleren, zodat je niet voor een gesloten deur staat. Terre des Hommes in Barendrecht is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 15:00 uur.

Naast hun reguliere winkelactiviteiten biedt Terre des Hommes ook andere unieke programma’s en services aan. Ze hebben een Instagram-account @tdhwinkelbarendrecht waar je regelmatig updates kunt vinden over nieuwe items in de winkel. Je kunt ook hun Facebook-pagina terredeshommes.nl volgen voor het laatste nieuws en evenementen. Als je geïnteresseerd bent in hun werk en impact, kun je Terre des Hommes volgen op LinkedIn en Twitter en plan een bezoek aan hun YouTube-kanaal voor inspirerende verhalen.

Terre des Hommes in Barendrecht is een plaats waar je kunt genieten van een unieke kringloopwinkelervaring. Neem dus zeker de tijd om de winkel te bezoeken en wie weet ontdek je een geweldige schat die de moeite waard is om mee naar huis te nemen. Bezoek hun website voor meer informatie en vergeet niet om andere kringloopwinkels in Barendrecht te ontdekken voor een geweldige winkelbelevenis!

Meer Kringloopwinkels in omgeving Barendrecht

Kringloop Adira in Katwijk aan ZeeKringloopwinkel Berkel Centrum WestKringloopwinkel Meischke in Den HaagKringloopwinkel Harry’s Handelsonderneming

Foto's

15 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes in Barendrecht”

 1. ★★★★★

  Klein maar leuke winkel ,Vriendelijke en vrolijke medewerkers leuke jas gescoord.

  Beantwoorden

 2. ★★★★★

  2e kans winkel met kleding, boeken en vanalles en nog wat voor in huis. Ik breng regelmatig spulletjes en van de verkoop gaat alles naar het goede doel.

  Beantwoorden

 3. ★★★★★

  zeker een aanrader !! de mensen zijn heel aardig en behulpzaam, leuke tweedehands klein maar fijn . prijzen vind ik gewoon redelijk , zeker omdat ze regelmatig een rek maken met dit rek 1 euro of zoiets om die trent . ik heb hier zoveel leuks gekocht . goede klawiteit hoedjes , zelfs een keer LOLITA jurkje !! echt super en maar voor 4,50 (lolita jurkjes zijn best duur ). adidasjes voor 5 euro in zo goed als nieuw staat. boeken zijn ook heel leuk . heb er een queen elizabeth 2 biographie uit engeland gekocht voor maar 50 cent!! echt teveel leuke prijzen !! zeker een aanrader. ook voor naaispullen en stofjes groot aanbod. echter de sieraden zijn wat duur maar dat maakt niet uit ;). je hoeft je niet schuldig te voelen want het geld wat je hier uitgeeft gaat naar goede doelen STOP KINDERUITBUITING. EN STOP LOVERBOYS. zodat kinderen niet de sex industrie in worden gejaagt. love it!!!!

  Beantwoorden

 4. ★★★★★

  Normal

  Beantwoorden

 5. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

 6. ★★★★★

  Een hele leuke zaak met voordelige spullen, en voor het goede doel, terre des hommes.

  Beantwoorden

 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Terre des Hommes. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

 8. ★★★★★

  Small but cosy.

  Beantwoorden

 9. ★★★★★

  Van alles wat en nette winkel. Niet veel spullen dus je moet een beetje geluk hebben.

  Beantwoorden

 10. ★★★★★

  Geweldige organisatie, maar geen echt kringloop..

  Beantwoorden

 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

 12. ★★★★★

  Een fijne tweedehands artikelen winkel. Opbrengst goed doel ; Terre des Hommes (stopt kinderuitbuiting)

  Beantwoorden

 13. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

 14. ★★★★★

  Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

  Beantwoorden

 15. ★★★★★

  Prima second hand store

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter

Kringloopwinkel Terre des Hommes in Barendrecht - Onderlangs (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated:

Views: 5901

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.